REPRESENT GREAT BRANDS, OFFER INNOVATIVE SOLUTIONS, GUARANTEE BEST CARE & PROTECTION
Animalogic Team

What we offer

Marketing & Pr services

rider and horse training

Horse transport

Horse breeding

stable exterior & interior

feeding supplements for horses

NAŠI PROIZVODI I USLUGE

Kada postanete vlasnik, jahač ili trener sportskog konja postajete član jedinstvenog kluba. Ljudi oko vas razumiju uzbuđenje koje doživljavate kada gledate kako vaš konj pobjeđuje na velikom natjecanju ili kad gledate kako ždrijebe po prvi puta staje na noge. Shvaćate, da nije sve ovisno od novca i da se neke stvari u životu ne mogu kupiti nego moraju postići teškim i dosljednim radom i treningom, te konstantnim zalaganjem. Uz sve to morate imati poštovanje prema prirodi i svim njenim oblicima. Bavljenje konjima omogućava jedinstven filter i ventil, koji poput umjetnosti pomaže ljudima naći snagu i motivaciju za preživljavanje u svakodnevnici, koja je sve stresnija i sve dalja od naše prave prirode.

Naše usluge su savjetovanje u svim područjima, od kupovine konja, treniga i menadžmenta karijere pojedinog konja, pa do savjetovanja oko gradnje vašeg konjičkog centra, prehrane konja, transporta konja, izbora najboljeg pastuha, organizaciju prijenosa vlasništva ili načina da nađete najboljim stručnjaka među veterinarima.

Naše stranke postaju naši klijenti, koji su svjesni da im se nudi sve najbolje za njihovu korist. Znaju da će se njihovi problemi smatrati zajedničkim a njihov uspjeh slaviti jer je to i naš uspjeh. Naši klijenti su dio velikog teama. Naši proizvodi spadaju u sam vrh po kvaliteti i vrijednosti, i ne zamjeramo kada stranke odlaze konkurenciji koja ima nekvalitetnije i jefitinije proizvode- jer se ubrzo vraćaju natrag k nama. Sportski konj je konj koji skače prepone, ide na natjecanja u ljepoti ili vuče trupac. Od naših klijenata smo naučili da se konjički sport razvija i poprima svakojake oblike ali jedna stvar pri tome ostaje konstantna- konj. A konj je životinja koja ima svoje potrebe i zahtjeve i ne mjenja se tako lako. Stoga moramo najprije educirati vlasnike konja o tome, kako njihovi ljubimci funkcioniraju, da trebaju primjerenu prehranu i pomoć u vitaminima koja je nužna da bi se izbjegle ozljede prilikom treninga, te najbolje načine držanja i treninga konja da bi zadržali njihovu veselu i radno usmjerenu narav. Samo na taj način vlasnici konja i njihovi ljubimci mogu dugo uživati u druženju jedni sa drugima.

Animalogic ima gverilski način poslovanja- mi smo mali, mi smo inovativni i fleksibilni, snalažljivi i teamski igrači. Počinjemo pri klijentima. Živimo s njima. Otkrivamo očito. Pojednostavljamo probleme. Nastavljamo do kraja sa vama dok ih ne riješimo.

 

Animalogic pruža sljedeće usluge

trening i prodaja konja u tuzemstvu i inozemstvu
trening jahača
prijevoz konja po cijelom svijetu te organizacija dokumentacije
savjetovanje pri odabiru najprimjerenijeg konja prilikom kupnje
savjetovanje o prehrani konja
zastupstvo za renomirane proizvođače potpunih i dopunskih krmnih smjesa
savjetovanje prilikom izgradnje konjičkih centara
uzgoj konja
posredovanje pri odabiru najprimjerenijeg pastuha